Jong en onbezonnen. Zo kon (en kan, maar daar later meer over) je mij omschrijven. De wereld lag aan mijn voeten en ik dacht dat ik alles aan kon. Zoals een stage regelen op Aruba. Dat was gelukt! Wat ik mij niet realiseerde was dat ik mijzelf ontzettend tegen zou komen op het eiland. Ruim vijf maanden lang vertoeven met 27 graden, in een paradijs op aarde, met een superchille stage zoals ik dat toen noemde. Dat liep even anders…

Ja, genieten deed ik. Maar pas als ik de nodige drankjes achter de kiezen had, een wijd shirtje uit de kast had getrokken of een keer niet in bikini hoefde rond te paraderen. Begrijp mij niet verkeerd, ik kijk met een grote glimlach terug op die periode. Onder andere omdat ik zoveel heb geleerd. Ik werd namelijk zelfbewust. Ik was – in mijn ogen – niet zoals de andere stagiaires zo zelfverzekerd in bikini. Elke dag in bikini deed mij besluiten om iets aan mijn lijf te doen.

Nooit gedacht dat “iets aan mijn lijf doen” mij zoveel zou brengen. Eenmaal terug van Aruba vond ik een baan. Maar al snel merkte ik dat ik meer wilde doen. Ik besloot weer naar school te gaan en rondde mijn Hbo-opleiding af, zonder zessen. Hoppa! Maar dat niet alleen, ik startte ook mijn blog en al snel kwamen de ambities van Sander en mij samen: tijd voor de volgende stap! Een eigen bedrijf starten.

Sporten en voeding heeft mij niet alleen een lijf gegeven waar ik trots op ben (with flaws and all) maar ook een mentaliteit waar ik trots op ben. Ik durf veel meer, heb meer energie om in andere dingen te steken maar vooral ook voor mezelf te kiezen.

Is dit iets wat jij ook wil? Of wil je gewoon nog net een stapje verder gaan? Laat SLAMfit je helpen!

Mail naar allysia@slamfit.nl als je net zoals mij jong en onbezonnen wilt zijn, maar dan met een lijf waarin jij je lekker voelt!