Zodra jij jouw voedingsschema hebt gekozen ontvang je een factuur en intakeformulier. Op het intakeformulier vul je zoveel mogelijk gegevens in, zodat wij een duidelijk beeld van jouw huidige eet- en sportgewoontes krijgen. Om je zo goed mogelijk te helpen, nemen wij op basis van jouw intakeformulier persoonlijk contact met jou op.

 

Maar hoe wil jij te werk gaan?

 

Op het intakeformulier geef je niet alleen jouw huidige levensstijl aan, maar ook jouw voorkeur van begeleiding en contact. Zo weten wij of je met ons wilt appen of toch liever voorkeur geeft aan mail, FaceTime of Skype. Zo wordt de begeleiding aangepast op jouw behoeften.

Vervolgens gaan wij aan de slag gaan met een voedingsschema op maat voor jou! Daarnaast geven wij niet alleen voedingsadvies maar ook training- en supplementadvies. Nadat wij aan het werk zijn geweest, is de beurt aan jou! Je ontvangt het voedingsschema via de mail in een PDF-bestand. Zo is het makkelijk te printen of te openen op je smartphone. Vanaf dat moment gaat ook jouw persoonlijke begeleiding in.

 

Persoonlijke begeleiding

 

Bijvoorbeeld: je doet je eerste ronde boodschappen op basis van jouw voedingsschema. Je staat in de Jumbo en staat voor het schap met kwark. Welke kwark moet je eigenlijk nemen? Je stuurt ons een appje en tada! Je bent weer op de hoogte. Niet alleen welke kwark je moet kiezen, maar ook waarom. Zo krijg je niet alleen begeleiding, maar delen wij ook onze kennis.

Na vier weken gaan we naar jouw progressie kijken. Ook hiervoor geldt weer: jij geeft aan hoe je dat wilt. Telefoontje, foto’s doorsturen, Skype. Op basis hiervan wordt je voedingsschema aangepast. Ook kan je aangeven welke maaltijden je saai vindt of welk eten je echt mist. Dit mag je uiteraard ook vóór het vier-weken-moment aangeven.

Zoals je leest gaan wij echt voor de persoonlijke begeleiding, waarbij wij ook voedingsschema’s tussentijds aanpassen. We hebben allemaal wel eens verlangen naar een bepaalde maaltijd namelijk. Doelen hoeven niet perse met de strenge hand nagestreefd te worden. Discipline, motivatie en kennis heb je wel nodig. Daar helpen wij jou bij!

 

Toch nog een vraag?

 

Vul het contactformulier in en we beantwoorden jouw vraag binnen 24 uur.

Voor meer informatie kan je ook onze algemene voorwaarden lezen.

 

Of kies hieronder het pakket dat bij jou past.